Spor

Şenol Güneş'in Beşiktaş maçındaki gömlek seçimi sosyal medyada gündem oldu : Fiyatı dudak uçuklattı

Trabzonspor’un başına geçen Şenol Güneş, Beşiktaş’a karşı ilk maçına çıkarken, giydiği bordo gömlek sosyal medyada dikkat çekti. Maçın 1-1 sonuçlanmasına rağmen Güneş'in kıyafet tercihi taraftarların konuştuğu konular arasında yer aldı.

Abone Ol

 Trabzonspor'un başına 5. kez geçen tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, Süper Lig'in 5. haftasında eski takımı Beşiktaş’a karşı sahaya çıktı. Trabzonspor’un evinde oynanan maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Bordo-mavililer, 17. dakikada Okay Yokuşlu'nun golüyle öne geçse de, Beşiktaş 39. dakikada Gedson Fernandes ile eşitliği sağladı.

Şenol Güneş, İlk Maçında Eski Takımına Karşı

Güneş, Trabzonspor’daki 5. döneminin ilk maçında eski takımı Beşiktaş’a karşı mücadele etti. Maçta 1 puanla sahadan ayrılan deneyimli teknik adam, takımın başında yeni sezona hızlı bir giriş yaparken, dikkat çeken bir detay daha vardı: Maç sırasında giydiği gömlek.

Gömlek Seçimi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Genellikle maçlara takım elbise ile çıkan 72 yaşındaki teknik direktör, bu kez bordo renkte bir gömlek giydi. Taraftarlar, bu seçiminin bordo-mavi renklere gönderme olduğunu savunarak sosyal medyada konuya geniş yer ayırdı. Özellikle Trabzonspor taraftarları, Şenol Güneş’in bu tercihini sevinçle karşılarken, yapılan yorumlar gündeme damgasını vurdu.Sosyal medya kullanıcıları, kısa sürede gömleğin markasını tespit etti. Damat Tween'den alındığı belirlenen gömleğin fiyatı 1975 TL olduğu ortaya çıktı.

Taraftardan Büyük Karşılama

Şenol Güneş, Trabzonspor taraftarı tarafından coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, Güneş için hazırladıkları özel koreografiyle deneyimli hocaya sevgilerini gösterdiler. Maç sonu yapılan açıklamalarda, Güneş’in takımıyla daha başarılı sonuçlar elde etmek istediği belirtildi.