Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü? Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü?

Sercan Dikme kimdir? Sercan Dikme nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Spor Muhabiri Sercan Dikme'nin hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Sercan Dikme kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Sercan Dikme hangi takımlı, hangi kanalda çalışıyor? Tüm bilgiler haberimizde.

SERCAN DİKME'NİN KARİYERİ

Sercan Dikme, yaklaşık 4 sene boyunca Beyaz TV'de Beşiktaş muhabiri olarak görev yapmıştır. Daha sonrasında, 2018 yılında  kurulan Haber Global kanalına transfer olmuştur. Burada da tekrar Beşiktaş muhabiri olarak görev yapmıştır. Buradaki görevi kısa süren Sercan Dikme, daha sonra A Spor kanalına transfer olmuştur. Sercan Dikme, Beşiktaş taraftarıdır ve Beşiktaş'ın spor muhabiri ve spor yorumcusu olarak bilinmektedir.

HANGİ TAKIMLI VE HANGİ KANALDA ÇALIŞIYOR?

Sercan Dikme, hem Beyaz TV'de hem de Haber Global'de Beşiktaş muhabiri olarak görev yapmıştır. Kendisi Beşiktaş taraftarıdır. Şu anda ise Sercan Dikme, A Spor kanalında spor muhabirliği yapmaktadır. Ek olarak sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan Sercan Dikme Twitter’da @sercan_dikme kullanıcı adıyla takipçilerine spor gündemine ilişkin biigiler veriyor. Dikme’nin yaklaşık 90 bin takipçisi vardır.

Muhabir: Haber Bülteni