Alkollü şahıs acil serviste ortalığı karıştırdı Alkollü şahıs acil serviste ortalığı karıştırdı

Belediye, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, parkın ortak kullanım alanlarına yapılan bu vandallık karşısında duydukları üzüntüyü dile getirdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Atatürk parkı içerisinde bulunan tuvaletlerin kapılarını, duvarlarını kırarak zarar veren kişi yada kişiler, unutmayın ki; Şereflikoçhisar hepimizin, ortak kullanım alanlarımıza, parklarımıza ve sosyal alanlara yapılan bu çirkin müdahaleler sadece verilen emeğe değil, tüm Şereflikoçhisar halkının hakkına da yapılmış bir saldırıdır, bu görüntüler bizleri ziyadesiyle üzmüştür."

Vatandaşlara Çağrı

Açıklamanın devamında, vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini belirten belediye yetkilileri, "Şereflikoçhisar’ın olan ortak kullanım alanlarımıza zarar verenlere karşı tüm hemşehrilerimizin duyarlılığına ve desteklerine ihtiyacımız var, bu görüntüler ne yazık ki güzel şehrimize hiç yakışmıyor." ifadelerini kullandı.

Yasal İşlem Başlatıldı

Belediye ayrıca, yaşanan bu olayın ardından emniyet güçleri ile birlikte hareket ederek, sorumlular hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, parkta yapılan hasarın giderilmesi için de çalışmaların başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak: Hacer Koca