Tutuklanan kişi, 30 yaşındaki Sabrina Kauldhar isimli bir kadın. Üç gün içinde işlenen üç cinayetin faili olarak görülen Kauldhar'ın, cinayetleri Toronto, Niagara Şelaleleri ve Hamilton bölgelerinde gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

Üç Farklı Şehirde Üç Cinayet

Sabrina Kauldhar, üç gün içinde üç farklı şehirde; Toronto, Niagara Şelaleleri ve Hamilton'da üç kişiyi öldürmekle suçlanıyor. Cinayetler arasında herhangi bir bağlantı bulunmamakla birlikte, kurbanlar arasında iki erkek ve bir kadın bulunuyor. Kauldhar’ın, rastgele kurbanlar seçtiği düşünülüyor. Polisin yürüttüğü kapsamlı soruşturma, üç farklı şehirde cesetlerin bulunmasıyla ivme kazandı.

Kız yurduna izinsiz girdi, yakalandı Kız yurduna izinsiz girdi, yakalandı

İlk Cinayet: Toronto’da Bir Kadın

Kanada genelinde büyük yankı uyandıran cinayet serisi, 1 Ekim Salı günü Toronto’da başladı. Polis, Keele ve Dundas sokakları civarında bir evde, kimliği belirsiz bir kadın cesedi buldu. Kadının üzerinde herhangi bir yaralanma izi tespit edilemedi. Cinayetin nedeni henüz belirlenememiş olsa da, polis olayla ilgili araştırmalarını derinleştiriyor.

Niagara Şelaleleri’nde İkinci Kurban

Cinayetlerin ikinci kurbanı, ertesi gün, yani 2 Ekim Çarşamba günü Niagara Şelaleleri’nde bulundu. John Allan Park'ta ağır yaralı bir halde bulunan bir erkek, yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Soruşturma devam ederken, bu cinayetin bir önceki gün Toronto’da bulunan cesetle bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.

Hamilton’da Üçüncü Cinayet

Seri cinayetlerin sonuncusu ise 3 Ekim Perşembe günü Hamilton’da yaşandı. Polis, MacNab Caddesi Kuzey bölgesindeki bir otoparkta bıçaklanmış yaşlı bir erkek buldu. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan kurban, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Üç gün üst üste yaşanan bu ölümler, polisin Kauldhar üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu.

Ev Arkadaşı İlk Kurban Mı?

Kanada medyasına yansıyan bilgilere göre, Toronto’da bulunan ilk kurbanın, Sabrina Kauldhar’ın ev arkadaşı olduğu iddia ediliyor. Bu bilgi, olayların başlangıç noktasını daha da karmaşık hale getiriyor. İkinci ve üçüncü cinayetlerdeki kurbanların ise Kauldhar tarafından rastgele seçildiği düşünülüyor.

Mahkemeye Çıkarılacak

Sabrina Kauldhar, üç cinayetin sorumlusu olarak mahkemeye çıkarılacak. Kendisine iki birinci derece cinayet ve bir ikinci derece cinayet suçlaması yöneltildi. Dava sürecinin nasıl ilerleyeceği ve Kauldhar’ın suçlu bulunup bulunmayacağı, Kanada’da yakından takip ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi