Sağlık Bakanlığı'ndan Sıla'nın ölümüne ilişkin açıklama: "Adalet yerini bulacak" Sağlık Bakanlığı'ndan Sıla'nın ölümüne ilişkin açıklama: "Adalet yerini bulacak"

Mardin'in Nusaybin ilçesinden Hırvatistan’a gidip kaçak olarak Almanya’ya geçmeye çalışan Serdar Akalın’dan 46 gündür haber alınamıyor. Babası Fikret Akalın: “Her ne kadar gitme dediysem de beni dinlemeden gitti. 46 gündür kendisinden haber alamıyoruz. Attığı en son konum, Hırvatistan sınırıydı ailecek perişanız devletimizden yardım istiyoruz' diye konuştu.

Attığı En Son Konum Hırvatistan'da 

Mardin'in Nusaybin ilçesinden Hırvatistan’a giden ardından da kaçak yollarla Almanya’ya geçmeye çalışan Serdar Akalın’dan (24) 46 gündür haber yok. Babası Fikret Akalın: “Her ne kadar gitme dediysem de beni dinlemeden gitti. 46 gündür kendisinden haber alamıyoruz. Attığı en son konum, Hırvatistan sınırıydı” diyerek endişelerini belirtti.

Nusaybin'de ikamet eden Serdar Akalın, Almanya’ya kaçak olarak gitmek için Hırvatistan’a gitti. Akalın, 2 gün sonra mesajlaşma uygulaması üzerinden Hırvatistan sınırına yakın bir bölgeden konumunu paylaştı. O günden sonra da ailesi, Serdar Akalın’dan haber alamadı. Aile, Almanya’ya giden arkadaşlarından biri ile görüştü. Arkadaşı, ailesine Serdar’ın yürüyemeyecek kadar çok yorulduğunu ve Hırvatistan’da kaldığını, kendilerinin de aralarında olduğunu grubun yola devam ettiğini aktardı.

Kaynak: Haber Merkezi