Doğa sporları ve karavan yaşamı üzerine sosyal medya platformlarında geniş bir izleyici kitlesi bulunan Tamer Karaoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği bir canlı yayın sırasında takipçisi Can A.'nın ağır tehdit ve hakaretlerine uğradı. Yayında, Can A., Karaoğlu’na yönelik şiddet içeren ifadeler kullandı ve ölümle tehdit etti.

Engin Polat'a darp suçundan hapis cezası! Engin Polat'a darp suçundan hapis cezası!

Tehdit içerikli sözlerden bazıları şunlar oldu:

"Geri zekâlı, beyinsiz mal, yavşak, karaktersiz, dolandırıcı, hırsız, çakal. Sana haddini bildireceğim, kafanı gözünü kırarım ha! Şimdi ben seni öldürmez miyim? Bak senin kafanı gözünü ayrı açacağım, Tamer Karaoğlu'nun kemiklerini kıracağım, onu da böyle bütün millete göstereceğim, oğlum seni öldüreceğim bak öldüreceğim, kafana sıkacağım." 

Savcılıktan Hapis Cezası Talebi

Tamer Karaoğlu’nun suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmada, savcılık, şüpheli Can A.'nın söz konusu tehditleri canlı yayında sarf ettiğini kanıtlayan kayıtları delil olarak inceledi. Şüphelinin ifadeleri ve sunduğu pişmanlık savunması değerlendirilmesine rağmen, toplanan deliller doğrultusunda yeterli şüphenin oluştuğu belirtildi.

Savcılık, Can A. hakkında "Zincirleme Hakaret" ve "Zincirleme Tehdit" suçları kapsamında 7 yıl 7 aya kadar hapis cezası talebinde bulundu. Taraflar arasında herhangi bir uzlaşma sağlanamayınca dava açıldı ve süreç hukuki olarak devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi