Discord kanalında sürekli canlı yayın yapan genç kız çektiği videolarla adeta kan dondurdu. Bir videoda Kur'an-ı Kerim ile dalga geçip canlı yayında yaktığı görülüyor. 

Whatsapp Image 2024 10 07 At 17.56.26

VAHŞET! 901 ADLI DİSCORD GRUBU 

Discord uygulamasında 901 adlı bir grubun olduğu ve bu grupta bazı çete üyelerinin olduğu öğrenildi.  Kur'an-ı Kerim yakan genç kız ardından Nazi ve Türk Bayrağının önünde ilginç fotoğraflar paylaşıyor. 

Whatsapp Image 2024 10 07 At 17.56.26 (1)

Genç kızla aynı grupta bulunan kişiler canlı yayın açarak bir konuşma başlatıyor. Çocuklar bu genç kızın İzmir'de yaşadığı, gruplara ilk girdiğinde düzgün ve efendi bir kız olduğu ancak 901 grup çetesiyle tanıştıktan sonra değiştiğini aktarıyorlar.

Sosyal medyada prim yapmak için yüzünü kesen genç kızın psikolojinin günden güne kötüye gittiği ve intihar etmeyi düşündüğü öğrenildi. 

Whatsapp Image 2024 10 07 At 17.56.26 (2)

901 DİSCORD KANALI ARAŞTIRILSIN 

X'te yer alan bilgilere göre discord adlı uygulamanın özellikle 901 adlı discord kanalın devlet tarafından araştırılması gerektiği söyleniyor. 

15 yaşındaki kız tartıştığı annesini bıçakladı 15 yaşındaki kız tartıştığı annesini bıçakladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün sosyal medya üzerinden yayılan şikâyetler üzerine, E.N.B. adlı çocuğun tehdit ve şantaja maruz kaldığı görüntüleri, T.D. isimli 18 yaşındaki şahsın, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını bildirdi.

Gece saatlerinde işledikleri suçlar ortaya çıkan grup yöneticileri canlı yayın açıp kendilerini savundu. Kimliğini gizleyen bir grup yöneticisi “Son zamanlarda 80 milyon konu olduk. Konu olmamızın sebebi de bir kaç eşeği dövdürmemiz ya da elini kolunu kestirmemiz. Biat videosu bir anda Twitter’da patladı. Biz paramızı şantaj yaparak kazanıyorduk. Birilerinin zoruna gitmiş. 20 milyon kez Emniyet etiketlenmiş yaptığımı işlerden dolayı. Ben Kanada’dayım. Hiç bişey yapamazlar. Ben paramı böyle kazanıyorum. Yine yaparım. Biz icraatimizi yapmaya devam edeceğiz. Herkes bizi bilsin. Her yanımıza geleni hem isim ediyoruz, hem para kazandırıyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi