Şereflikoçhisar Belediyesi’nin kültür sanat projeleri çerçevesinde düzenlediği etkinlikler büyük ilgi görüyor. Yıllar sonra ilk kez hem tiyatro oyunları hem de sinema gösterimlerinin yapıldığı ilçede, vatandaşlar bu hizmetten ücretsiz yararlanabiliyor. Belediye tarafından düzenlenen etkinlikler, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir kitleye hitap ediyor.

Ekran Görüntüsü 2024 10 05 110914

Başkan Koçak: “Katılımınız Çok Kıymetli”

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak, yaptığı açıklamada bu etkinliklerin ilçede uzun zamandır eksikliği hissedilen bir ihtiyacı giderdiğini belirtti. Koçak, "Uzun yıllar sonra ilçemizde tiyatro ve sinema gösterileri sunmaya başladık. Bu hizmetlerin devamlılığını sağlayabilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Katılımlarınız, bu etkinliklerin daha uzun soluklu olabilmesi için çok kıymetli." ifadelerini kullandı.

Ekran Görüntüsü 2024 10 05 110751

Vatandaştan Tam Destek

Vatandaşlar, Şereflikoçhisar Belediyesi'nin düzenlediği bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Mustafa Koçak'a teşekkürlerini sundu. Etkinliklerin özellikle aileler ve çocuklar için büyük bir fırsat olduğunu belirten katılımcılar, bu tür programların ilçedeki sosyal yaşamı canlandırdığını vurguladı.

Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson hayata gözlerini yumdu Mazhar Alanson'un kızı Eda Alanson hayata gözlerini yumdu

Ekran Görüntüsü 2024 10 05 110732

Kaynak: Hacer Koca