28 yaşındaki kadın tırın altında kaldı 28 yaşındaki kadın tırın altında kaldı

Polisten sürücülere ceza yağmuru

Bursa’da gece boyu denetimlere devam eden trafik polisleri, kural tanımayan sürücülere ceza kesti. Kimi alkollü, kimi ehliyetsiz direksiyon başına geçen sürücülerin polisle imtihanı kameraya yansırken polis, 400 bin TL ceza yağdırdı. Kendisi ehliyetli olan bir araç sahibi, ehliyeti olmayan arkadaşını direksiyona geçirdi, bu ortaya çıkınca: "Az önce kaza yaptım o yüzden arkadaşıma verdim" diyerek polisi ikna etmeye çalıştı.

Denetim esnasında ceza kesildi

Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl genelinde farklı noktalarda yapılan uygulamalarda, ekipler kural tanımayan sürücülere geçit vermezken, alkollü ve ehliyetsiz bir sürücü, gazetecilerin kendilerini kaydettiğini görünce yüzünü kapatıp kendini saklamaya  çalıştı.

Bir diğer sürücü ise direksiyon başına kendi geçmesi gerekirken arkadaşını geçirdi. Denetime takılan gençler aracı bağlatmamak için polis ekiplerine ‘az önce kaza yaptım o yüzden arkadaşıma verdim’ cevabını verdi. Aracı inceleyen polis ekipleri araçta hasar tespit edemeyince sürücünün yalan söylediği açığa çıktı. Polis ekiplerin trafiği tehlikeye düşürdüğü sürücülerle imtihanı kameraya yansırken denetimlerde gece boyu yaklaşık 400 bin TL idari ceza kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı