Şereflikoçhisar CHP ilçede yaklaşan gençlik kolları başkanlığı seçimi öncesi ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bir süre önce başkanlığa aday olan Batuhan Küçük, temiz siyaset yerine kirli pazarlıkların döndüğünü dile getirerek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Batuhan Küçük’ün Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak tarafından istenmediği için adaylıktan çekilmek zorunda kaldığı ileri sürüldü.

Batuhan Küçük geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, çevresindeki arkadaşlarına baskı ve tehdit uygulandığını söyledi.

Batuhan Küçük’ün sosyal medya hesabından yaptığı zehir zembelek açıklama şöyle:

“Yaklaşık on gün önce Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmıştım. Bu süreç içerisinde şahsımı karalama kampanyası ile yalan yanlış bilgilerle insanların zihinlerini bulandırdılar ve kimilerine iş sözü verildi kimilerine ise benim yanımda olurlarsa işe girmelerinin zor olacağı bildirildi.

Melih Gökçek’in beraat kararı bozuldu: Yargılama yeniden başlıyor! Melih Gökçek’in beraat kararı bozuldu: Yargılama yeniden başlıyor!

Geri adım atmadığımı anlayınca ibreyi yanımdaki arkadaşlara çevirdiler. Ben ve bana yakın olan kişiler hariç olan genç üyeleri arayıp toplantı olacağını söylediler. Ancak genç arkadaşlarım kendilerinin arandıklarını bana ileterek bu kirli oyunu bozdular.

BASKI VE TEHDİT

Temiz siyaset yerine kirli pazarlıkların döndüğü bu ortamda rahat siyaset yapılmayacağına hepiniz şahit oldunuz. Gönül isterdi ki baskı ve tehdit olmadan demokratik bir şekilde bu kongrenin yapılmasıydı ancak buna müsaade etmediler.

Bu süreçte kendimi değil genç arkadaşlarımı düşünmem lazım. Kongreyi kazandığım günden itibaren cezasını genç arkadaşlarımıza ödetecekler. Hiç bir genç arkadaşımın bana destek verdiği için mağdur edilmemesi adına Gençlik Kolları Başkan Adaylığı’ndan ÇEKİLİYORUM.

Şereflikoçhisar’ımız için mücadeleme aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğim. Herkese içindeki memleket sevgisi kadar başarılar diliyorum.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş