Asayiş

Serhat Akın’a silahlı saldırı olayında sıcak gelişme: İki kişi yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'a silahlı saldırı olayına karışan 2 kişinin yakalandığını duyurdu.

Abone Ol

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.Saldırıya yardım eden iki kişinin yakalandı.

Olayla ilgili açıklamayı sosyal medya platformu X'te paylaşan Bakan Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün saldırının faillerine yönelik yürüttüğü çalışmalarda önemli ilerleme kaydedildiğini belirtti.

Yerlikaya’nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Beykoz Kavacık Mahallesi'nde futbol yorumcusu Serhat Akın'ın yaralanmasıyla sonuçlanan saldırı hakkında, emniyet birimlerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda olayda kullanılan motosikletin, olay yerinde bulunan bir araçla koordineli hareket ettiği tespit edilmiştir. Şüpheli şahıslar arasında E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. isimli kişilerin yer aldığı belirlenmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmış olup, motosikleti kullanan O.M. ve ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Tahkikat titizlikle sürdürülmektedir."

Olayla ilgili soruşturma genişletilerek devam ediyor.