Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir? Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir?

Zafer Partisi Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer’in biyografisi vatandaşlar tarafından merak edilip sorgulanıyor. Peki, kimdir Sevdagül Tunçer? İşte, Sevdagül Tunçer’in merak edilen biyografisi…

Sevdagül Tunçer kimdir?

Sevdagül Tunçer, 01 Ocak 1992 tarihinde Isparta'nın Yalvaç ilçesinde doğdu. 2024 itibariyle 32 yaşındadır.

Sevdagül Tunçer eğitim hayatı

Eğitim hayatına burada başlayan Tunçer, ilköğretimini birincilikle tamamladı. Akademik başarılarıyla dikkat çeken Tunçer, Isparta Fen Lisesi'ni kazanarak burada parasız yatılı olarak okudu.

Sevdagül Tunçer ne iş yapıyor?

2011 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanan Sevdagül Tunçer, 2015 yılında buradan mezun oldu. Hukuk alanındaki kariyerine İstanbul Barosu'nda staj yaparak başlayan Tunçer, stajını başarıyla tamamlayarak avukatlık ruhsatını aldı.

2018-2020 yılları arasında Ankara Barosu'na kayıtlı olarak özel bir hukuk bürosunda yönetici avukat olarak görev yaptı.

2020 yılında İstanbul Barosu'na tekrar nakil olan Sevdagül Tunçer, İstanbul'da kendi hukuk ofisini açarak mesleğini sürdürmeye devam etti.

Tunçer, üniversite yıllarında da aktif olarak sosyal ve politik çalışmalarda bulundu. 2012 yılında, Hukuk Fakültesi 1. sınıftayken Atatürkçü Düşünce Kulübüne katıldı. Aynı yıl Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi olan Tunçer, 2013 yılında bu birlikten ayrıldı.

Sevdagül Tunçer, hukuk kariyerine ve sosyal çalışmalarına İstanbul'da kendi ofisinde devam etmektedir.

Muhabir: Haber Bülteni