Yaşam

Sevilen müzik grubu Ayna bu akşam Ankara’da konser verecek!

Bugün, Türk rock müziğinin efsanevi grubu Ayna, Ankara’da sahne alacak. IF Ankara Performance Hall'de gerçekleşecek konser, Ankaralı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Abone Ol

Bugün, Türk rock müziğinin efsanevi grubu Ayna, Ankara’da sahne alacak. IF Ankara Performance Hall'de gerçekleşecek konser, Ankaralı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

AYNA'YI TANIYALIM

1996 yılında Erhan Güleryüz, Cemil Özeren ve Can Güney tarafından kurulan Ayna, ilk albümleri "Gittiğin Yağmurla Gel" ile büyük bir çıkış yakaladı. Erol Köse’nin prodüktörlüğünde hazırlanan bu albüm, grubun müzik piyasasında hızla tanınmasını sağladı.

O ÜYELER AYRILMIŞTI

2002 yılında, "Bostancı Durağı" albümünden sonra grup Erol Köse ile yollarını ayırdı. Aynı yıl, grubun önemli solistlerinden Cemil Özeren de gruptan ayrıldı. 2004 yılında Erhan Güleryüz, solo albümü "Doğum Günü" ile birlikte Ayna'nın "Denizden Geliyoruz" albümünü Rüzgar Yapım bünyesinde çıkardı.

GENİŞ ÇAPLI BAŞARILARA İMZA ATTILAR

Ayna, birçok üye değişikliği yaşamasına rağmen, yıllar içinde sadık bir dinleyici kitlesi oluşturmayı başardı. Grup, 2007-2012 yılları arasında TRT-Müzik kanalında "Aynadan Yansıyanlar" adlı programı yaparak müzikseverlerin karşısına çıktı. 2016 yılında Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden milli takım için de "Şampiyonluk Yakışır Sana" adlı marşı bestelediler.

BAŞARILARLA DOLU BİR YOLCULUK

Ayna, Türkiye’de ve dünya genelinde 2000'den fazla konser vererek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Türkiye’de albüm satışları 1 milyonu geçen tek grup olma başarısını elde eden Ayna, 8 albümünün toplam satışlarıyla 10 milyonu aşarak rekor kırdı. Grup, bugüne kadar 2.500’den fazla konser vererek müzik dünyasında benzersiz bir konuma sahip oldu.

UNUTULMAZ BİR GECE İÇİN HAZIR OLUN!

Ayna’nın Ankara konseri, bu akşam saat 21.00’de IF Ankara Performance Hall’de gerçekleşecek. Grup, hem eski hitlerini hem de yeni şarkılarını seslendirerek, dinleyicilerine eşsiz bir müzik şöleni sunacak. Ankaralı müzikseverler, bu özel gecede Ayna’nın enerjik performansıyla coşacak.