Bugün Ankara'da, ünlü komedyen ve oyuncu Ayhan Taş, "Sek Kişilik" isimli stand-up gösterisiyle sahne alacak. Kardeş Payı dizisinde canlandırdığı Sezai karakteri, İşler Güçler'deki Münir Bey ve Düğün Dernek filmindeki sünnetçi rolüyle tanınan Ayhan Taş, mizah dolu performansıyla izleyicilere eğlenceli bir gece yaşatacak.

AYHAN TAŞ'TAN KAHKAHA DOLU GECE

Tek kişilik gösteri, Taş'ın günlük yaşamdan ve oyunculuk kariyerinden esinlenerek oluşturduğu komik anekdotlar ve esprilerle dolu olacak.

Stand-Up Fest Ankara kapsamında düzenlenen etkinlik, bu akşam saat 20.30'da, The Container'de gerçekleştirilecek. Gösteriye katılmak isteyenler için biletler, etkinlik öncesinde mekandan ya da online bilet satış platformlarından temin edilebiliyor.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

AYHAN TAŞ KİMDİR?

Ayhan Taş, 1980 doğumlu olup, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Tiyatro ve sinema kariyerinin yanı sıra, özellikle televizyon dizilerindeki rolleriyle geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Mizah anlayışı ve sahne performansıyla her zaman izleyicileri güldürmeyi başaran Taş, stand-up gösterileriyle de izleyiciler tarafından büyük ilgi görmektedir.

Muhabir: Hacer Koca