Bu adamın rahatlığı kimsede yok! Mutfak tüplerinin arasında çakmak yaktı Bu adamın rahatlığı kimsede yok! Mutfak tüplerinin arasında çakmak yaktı

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Sıla bebeğin cenazesi, adli tıp incelemesinin ardından aile yakınlarına teslim edildi. Aile, büyük bir üzüntü içinde destek almak için Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinden yardım aldı.

Sıla bebeğin cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verilecek. Malkara ilçesinde yaşayan anne B.Y, 8 Eylül'de kızı S.Y'nin "uyanmadığını" fark ederek Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan muayenede bebek, beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi ve durum polise bildirildi.

Sıla bebek, beyninden ameliyat edilerek entübe halde yoğun bakıma alındı. Soruşturma kapsamında anne B.Y. (25), birlikte yaşadığı S.Ö. (57), komşuları K.A. (32) ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alındı ve tutuklandı. Sıla bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alındı.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki başka bir kız bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunu adli tıp raporuyla belirlendiğini belirtmişti. Sıla bebek, bir aydır tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde 7 Ekim tarihinde hayatını kaybetti.

Kaynak: Haber Merkezi