Sincan Belediyesi, 14-19 Ekim 2024 tarihlerinde Bebek Kütüphanesi'nde düzenleyeceği birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle aileleri ve minikleri ağırlamaya hazırlanıyor. 0-5 yaş aralığındaki çocuklar için tasarlanan bu etkinlikler, farklı gelişim alanlarına hitap ediyor.

Hafta boyunca her gün çeşitli aktivitelerin yer aldığı programda, bebek atölyeleri, eğlenceli matematik, ritim çalışmaları, sanat etkinlikleri, ve sinema gösterimleri gibi birçok etkinlik yer alıyor. Anne-çocuk bağını güçlendirmeyi amaçlayan “Anne Söyleşisi” ve "Bebek Atölyesi" ile ebeveynler de etkinliklere dahil olabiliyor.

Çocukların hem zihinsel hem de fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak "Çılgın Şapkalar Partisi", "Survivor Yarışmaları", "Eğitici Drama" gibi etkinlikler de programın dikkat çeken başlıkları arasında. Aynı zamanda, eğlenceli İngilizce ve akıl oyunları gibi eğitim temelli etkinliklerle çocukların keyifli vakit geçirmesi sağlanıyor.

Etkinlikler, hafta içi her gün 10:00-16:45 saatleri arasında farklı yaş gruplarına hitap edecek şekilde planlandı. Ayrıca, aile danışmanlığı hizmeti de randevu ile pazartesiden cumartesiye kadar sunuluyor.

Vatanseverler Başkentte Buluştu Vatanseverler Başkentte Buluştu

Tüm bu etkinlikler Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi'nde, Atatürk Mahallesi Korkmaz Sokak’ta gerçekleşecek. Haftalık etkinlik takvimi her pazartesi belediyenin sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Miniklerle eğlence dolu bir hafta geçirmek isteyen aileler etkinliklere katılım sağlayabilir.

Kaynak: Sevda Ecem Karapolat