4 ilde okullar tatil edildi! 4 ilde okullar tatil edildi!

Dr. Sevinç Yanbeyi Beşer’in katkı sağladığı “Using Painting to Disclose The Inner Worlds of Women Subjected to Intimate Partner Violence” başlıklı makale, kadına yönelik şiddeti sanat aracılığıyla ele alıyor. Çalışmada, kadınların iç dünyalarını ve yaşadıkları travmaları resim sanatı yoluyla ifade edebilme kapasiteleri inceleniyor. Bu kapsamda, resim sanatının sadece estetik bir araç değil, aynı zamanda toplumsal sorunları görünür kılmada güçlü bir yöntem olduğu vurgulanıyor.

Makale, Prestijli Bir Dergide Yayınlandı

Söz konusu makale, psikiyatri hemşireliği alanında önde gelen Q2 kategorisindeki “Archives of Psychiatric Nursing” dergisinde yayımlandı. Akademik dünyada Q2 faktörlü dergiler, kaliteleri ve atıf oranları ile dikkat çekerken, bu yayının uluslararası arenada önemli bir akademik katkı olarak değerlendirildiği belirtildi.

Üniversiteden Tebrik Mesajı

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Yanbeyi Beşer tebrik edilerek, "Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Hacer Koca