2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, okul ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu haftaki durağı Gaziosmanpaşa İlkokulu olan Başkan Ercan, öğrencilerle bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan, eğitimdeki hedefleri ve geleceğe yönelik projeleri hakkında öğretmenlerle de görüş alışverişinde bulundu.

Eğitim Projeleri Sürecek

Eğitime olan desteğini sık sık dile getiren Başkan Ercan, şöyle dedi:

ABB'den, Polis Meslek Eğitim Merkezi Adaylarına Ücretsiz Parkur Hazırlık Kursu Desteği ABB'den, Polis Meslek Eğitim Merkezi Adaylarına Ücretsiz Parkur Hazırlık Kursu Desteği

“Eğitime büyük önem veriyor, ilçemizde bu konudaki yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Gayemiz çocuklarımıza daha aydınlık daha mutlu bir gelecek bırakmak, evlatlarımızın yüzünü güldürmek. Öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum. Hem çocuklarımızın hem de bir nesil yetiştiren öğretmenlerimizin her daim yanlarındayız” 

Başkan Ercan, sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi. Ziyaretin sonunda ise öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek günü sonlandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı