Sincan'da Çocuk Tiyatrosu Günleri! "Tembel Ayşe" Çocuklarla Buluşuyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklara yönelik etkinliklere bir yenisini ekledi. Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen  "Tembel Ayşe" çocuk tiyatrosu, 31 Ağustos Cumartesi ve 1 Eylül Pazar günlerinde Lale Konferans Salonu'nda saat 11.00 ve 14.00'te izleyicileriyle buluşacak. Sincan Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte, çocuklar ve aileleri eğlenceli ve öğretici bir tiyatro oyununun keyfini çıkaracak.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın ve ailelerinin kültürel etkinliklere katılımını artırmak ve onlara keyifli anlar yaşatmak için bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz," diyerek tüm aileleri Sincan'da çocuk tiyatrosu günlerine katılmaya davet etti.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Sincan Belediyesi'nden Çocuklara Özel Etkinlikler!

Sincan Belediyesi, çocuklara yönelik etkinliklerle dolu bir program sunmaya devam ediyor. Belediye, çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği etkinliklerle miniklere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Çocuk Tiyatrosu Günleri

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Çocuk Tiyatrosu Günleri"nin başlatıldığını duyurdu. Çocuklar ve aileleri, 31 Ağustos Cumartesi ve 1 Eylül Pazar günlerinde sahnelenecek olan "Tembel Ayşe" çocuk tiyatrosuna davet edildi. Gösterimler, Lale Konferans Salonu'nda saat 11.00 ve 14.00'te gerçekleştirilecek.

Çocuklara Spor ve Sanat Atölyeleri

Sincan Belediyesi ayrıca çocukların hem eğlenip hem de öğrenebileceği çeşitli spor ve sanat atölyeleri düzenliyor. Yaz boyunca devam eden atölyelerde çocuklar, resim, müzik, drama ve çeşitli spor dallarında ücretsiz eğitim alabiliyor.

Eğlenceli ve Eğitici Yaz Programı

Belediye, çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri için eğlenceli ve eğitici bir yaz programı hazırladı. Sinema gösterimleri, açık hava etkinlikleri ve yaz kampları, çocukların yoğun ilgi gösterdiği diğer aktiviteler arasında yer alıyor.

Muhabir: İrem Arslan