Yaşam

Sincan'da geleneksel sünnet şöleni coşkusu

Sincan Belediyesi tarafından Sincan Park'ta düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İhtiyaç sahibi aileler için düzenlenen bu toplu sünnet töreni, Sincanlıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Abone Ol

Sincan Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sünnet şöleni bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Sincan Park'ta düzenlenen etkinlik, yine renkli etkinlikler ve gösterilere sahne oldu. İhtiyaç sahibi aileler için düzenlenen bu toplu sünnet töreni, Sincanlıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Renkli Etkinlikler ve Coşkulu Katılım

Sincan Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ailelere yönelik düzenlediği toplu sünnet şöleni, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuya sahne oldu. 7 Eylül Cumartesi saat 19:00’da Sincan Park'ta düzenlenen şölen, Sincanlıların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte, çocuklar için çeşitli gösteriler ve eğlenceli aktiviteler düzenlenerek, aileler ve çocuklar unutulmaz anlar yaşadı.

Başkan Murat Ercan’dan Teşekkür Mesajı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, şölenden sonra yaptığı açıklamada, "41 kere MAŞALLAH?? Bu yılki Geleneksel Sünnet Şölenimizi, İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanımız Sn. Oğuz Nihat Alkan, Belediye Meclis Üyelerimiz ve kıymetli hemşehrilerimizin coşkulu katılımlarıyla gerçekleştirdik. Sünnet olan evlatlarımızın ve ailelerinin heyecanını paylaştık. Bu unutulmaz gün ve bu mutluluk her şeye değer," dedi.

Sincan Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi aileler için toplu sünnet töreni düzenledi. Tören için kayıtlar Mayıs ayında kabul edilmeye başlanmış ve şartları taşıyan aileler için süreç başlatılmıştı. Etkinlik, toplumsal dayanışmayı ve birlikteliği güçlendirmeyi hedefleyerek, Sincan halkının büyük ilgisini gördü.