Üniversite sistemi değişiyor mu? YÖK'ten açıklama geldi Üniversite sistemi değişiyor mu? YÖK'ten açıklama geldi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi'nde değişiklik yaparak beceri geliştirme programlarına imkan sağladı. 
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Destekleme ve Yetiştirme Kursları  kapsamında, resmi ve özel örgün ilköğretim ve ortaöğretim kurumları, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine ve temel beceriler kazanmalarına olanak sağlamak amacıyla istekleri doğrultusunda beceri geliştirme programları düzenliyor.  
 
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında Ankara İl Müdürlüğü tarafından "Bakım Veren Beceri Geliştirme Eğitimi" düzenlendi.  Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Sincan Otizm Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde düzenlenen eğitim programının ardından katılımcılar sertifika almaya hak kazandı.  
 


 
Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan paylaşımda ise, "İl Müdürlüğümüze bağlı Sincan Otizm Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde düzenlenen Bakım Veren Beceri Geliştirme Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan ailelerimize sertifikaları takdim edildi” ifadeleri kullanıldı. 

Muhabir: Cansel Yıldız