Türkiye'de yeni doğmuş bebeği havalimanında klozete bırakıp kaçtılar Türkiye'de yeni doğmuş bebeği havalimanında klozete bırakıp kaçtılar

Sivas - Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kaza, Sivas-Erzincan karayolu Kızıldağı mevkii Zımak köyü yakınlarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, H.K. yönetimindeki 25 ACG 128 plakalı pikap ile A.Ç. idaresindeki 31 ANS 953 plakalı otomobil sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da ağır hasar aldı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve İmranlı Arama Kurtarma Ekibi (İMAYKUT) ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, otomobil sürücüsü A.Ç. ve araçta bulunan E.K. (38) olay yerinde hayatını kaybetti. Pikap sürücüsü H.K. ve aracındaki H.K. (47) ise ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İmranlı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazanın ardından yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın kesin nedeni yapılacak detaylı incelemeler sonucunda belirlenecek.

Kaynak: İHA