Spor

Slovenya-Sırbistan maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Slovenya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C Grubu ikinci maçında Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. İlk maçında 1-0 mağlup olan Sırbistan, Slovenya karşısında galip gelerek grupta üst sıralara yükselmeyi hedefliyor. Fenerbahçeli Dusan Tadic'in kaptanlık yaptığı Sırbistan, turnuvaya İngiltere yenilgisiyle başlamıştı. Peki, Slovenya-Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Abone Ol

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu'ndaki bu önemli maç, 20 Haziran 2024 Cuma günü oynanacak. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada, Münih Futbol Arena'da gerçekleşecek olan karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

SLOVENYA İLK GALİBİYETİNİ ARIYOR

Slovenya, gruptaki ilk maçında Danimarka ile 1-1 berabere kaldı ve bu maçta galibiyet arayacak. Avrupa şampiyonalarındaki ilk galibiyetini almak isteyen Slovenya, tarihindeki ikinci Avrupa Şampiyonası'nda başarı elde etmek istiyor. İlk deneyiminde gruptan çıkamayan Slovenya, bu kez şansını artırmayı hedefliyor.

SIRBİSTAN İLK MAÇINI KAYBETTİ

Sırbistan, turnuvanın favorilerinden İngiltere'ye karşı oynadığı ilk maçta 1-0 yenilgiyle sahadan ayrıldı. Jude Bellingham'ın golüyle mağlup olan Sırbistan, Slovenya karşısında galibiyet arayacak. Dusan Tadic önderliğindeki takım, bu maçta 3 puan alarak gruptaki ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

MUHTEMEL KADROLAR

Slovenya ve Sırbistan'ın bu önemli maçta şu kadrolarla sahaya çıkması bekleniyor:

Slovenya:

Kaleci: Oblak
Defans: Karnicnik, Drkusic, Bijol, Janza
Orta Saha: Stojanovic, Elsnik, Gnezda Cerin
Forvet: Mlakar, Sporar, Sesko

Sırbistan:

Kaleci: Rajkovic
Defans: Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic
Orta Saha: Zivkovic, Sergej Milinkovic-Savic, Gudelj, Mladenovic
Forvet: Tadic, Mitrovic, Vlahovic

MAÇI RUMEN HAKEM YÖNETECEK

Bu önemli karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan deneyimli hakem Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'a, Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene yardımcı olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Norveç'ten Espen Eskas olacak.