Narin’in ölümünden önce ortaya çıkan yasak aşk iddiaları, dikkatleri aile içi ilişkiler üzerine çekmişti. Özellikle, Narin’in amcası Salim Güran ve annesi Yüksel Güran arasındaki yasak bir ilişki yaşandığı yönünde söylentiler, soruşturmanın seyrini değiştirdi.

Soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alınırken, Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi ve üç amcası da ifadeye çağrılmıştı. Ayrıca, köy muhtarı olan amcası Salim Güran’ın eşi de tutuklananlar arasında yer alıyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi

DNA Sonucu Her Şeyi Aydınlattı

Soruşturma esnasında amca Salim Güran’a yöneltilen "Narin senin kızın mıydı?" sorusu, aile içindeki ilişkilerle ilgili merakı daha da artırmıştı. İddialara göre, Narin’in biyolojik babası aslında amcası Salim Güran’dı. Ancak yapılan DNA testleri bu iddiaları netleştirdi. Test sonucuna göre, Narin’in gerçek babası Arif Güran olarak belirlendi. Böylece uzun süredir tartışılan yasak aşk iddiaları da büyük oranda çözüme kavuşmuş oldu.

Olay Türkiye'yi Sarstı

Küçük Narin’in kaybolması ve ardından ölü bulunması tüm Türkiye’yi derinden sarsarken, olayla ilgili soruşturmanın genişletilerek devam edeceği bildirildi. 

Muhabir: Haber Bülteni