Açıklamada, muhtarlarla kurulan diyalog ve işbirliği sürecinin altı çizildi. Belediyenin, muhtarların sorun ve taleplerine hızlı ve etkin yanıtlar verdiği belirtilerek, özellikle Muhtarlıklar Müdürlüğü biriminin yeni dönemde aktif bir şekilde çalıştığına dikkat çekildi. Söke Belediyesi, muhtarların hiçbir talebinin geri çevrilmediğini ve her birine eşit mesafede durarak hizmet verildiğini belirtti. Atatürk Mahallesi Muhtarı Arda Canbul’un bayrak talebiyle ilgili açıklamalarının ise üzüntü verici olduğu ifade edilerek, bayrağın iki gün önce kendisine teslim edildiği bilgisi paylaşıldı.

"İftiralarla Kamuoyu Yanıltılamaz"

Belediye açıklamasında, asılsız iddialar ve karalama kampanyalarıyla kamuoyunun yanıltılmaya çalışıldığına dikkat çekilerek, bu tür girişimlerin Söke Belediyesi’ni hizmetlerinden alıkoyamayacağı vurgulandı. "Bayrak üzerinden yaratılmak istenen algılara karşı duracağız" diyen belediye yetkilileri, Türk Bayrağı’nın milletin en kutsal değerlerinden biri olduğunu hatırlattı.

Esra Erol'da ahlaksızlık diz boyu! "Ablam kocama göğüslerinin fotoğrafını attı" dedi, baldız kendini böyle savundu Esra Erol'da ahlaksızlık diz boyu! "Ablam kocama göğüslerinin fotoğrafını attı" dedi, baldız kendini böyle savundu

Söke İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Açıklamanın sonunda, Söke Belediyesi’nin halkı yanlış bilgilendiren haberlerin takipçisi olacağı ifade edilerek, bu tür açıklamaların belediyeyi bağlamadığının altı çizildi. Söke Belediyesi, "Biz güçlü bir Söke için çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü daha yapacak çok işimiz var" diyerek açıklamasını noktaladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı