Yaşam

Son dakika Muğla deprem: Marmaris'te deprem oldu mu? Deprem mi oldu?

Son dakika Muğla deprem Marmaris'te deprem oldu mu? Deprem mi oldu? sorularu aratılıyor. İşte detaylar...

Abone Ol

Son dakika Muğla deprem Marmaris'te deprem oldu mu? Deprem mi oldu? sorularu aratılıyor. İşte detaylar...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 12.11'de gerçekleşen depremin derinliği 6.89 kilometre olarak ölçüldü. Deprem, çevre ilçelerde de hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, gün içerisinde son depremler listesini güncellemeye devam ediyor.

MARMARİS'TE DEPREM OLDU MU?

Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 4.4 olarak teyit ederken, derinliğini 31.4 kilometre olarak ölçtü. Depremi hisseden vatandaşlar, depremin büyüklüğü ve merkez üssünü kontrol etmek için AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden gelen bilgileri takip ediyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Deprem Açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Marmaris'te meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yerlikaya, "Muğla ili Marmaris ilçesinde meydana gelen depremle ilgili olarak AFAD ve kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibariyle olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun," ifadelerini kullandı.

Güncellemeler Devam Ediyor

Deprem sonrası, vatandaşlar depremin detaylarını öğrenmek için Google ve diğer arama motorlarında arama yaparken, AFAD ve Kandilli Rasathanesi de güncellemelerine devam ediyor. Depremin çevre ilçelerde de hissedilmesi, vatandaşlar arasında tedirginliğe yol açarken, yetkililerden gelen açıklamalar takip ediliyor.