19:57 Asayiş

İstanbul Avcılar’dan sabah evden çıkan ve canlı konum attıktan sonra kendisinden haber alınamayan şahsın Başakşehir’de bulunan aracında kanlar izleri tespit edildi. AFAD, polis ve itfaiye ekipleri şahsın bulunması için çalışma başlattı.

19:45 Gündem

Almanya'da güncel market fiyatlarını ele alan bir sosyal medya fenomeni, ülkedeki alışveriş deneyimlerini video kaydına aldı ve bu içerik büyük ilgi gördü. Farklı ülkeleri gezerek, yerel yaşamı ve fiyatları karşılaştıran fenomen, bu kez gözlemlerini Almanya'daki marketlerde gerçekleştirdi. Yayınladığı video, izleyiciler arasında dikkat çekici bir yankı uyandırdı. İşte Almanya'daki güncel market fiyatları...

19:26 Gündem

Gelin ve damadın yaşamlarına adım atarken gerçekleştirdikleri isteme törenleri, sadece iki aile arasında değil, aynı zamanda toplumsal geleneklerin de yaşatıldığı önemli bir etkinlik. Geçmişten bu yana devam eden bu gelenek farklılaşsa da sözler hala aynıdır. Son olarak bir gelin adayı evine gelen damada özel kahve menüsü hazırlaması büyük dikkat çekti...

19:04 Yaşam

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen akıllı telefonlar ve diğer elektronik cihazların şarj kabloları, zamanla aşınma ve yıpranma nedeniyle sıkça sorun yaşamaya başlıyor. Ancak artık bozulan ve soyulan şarj kablolarını onarmak, karmaşık yöntemlere başvurmadan, oldukça basit bir hale geldi. Yeni keşfedilen bir teknikle, bir ip yardımıyla şarj kablosunu onarmak mümkün.

18:40 Gündem

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Londra seferinde, yolcu Berat Güdül'ün arka sıradaki koltuğa geçmesi istendi. Rutin bir işlem nedeniyle yaşanan bu durum, Güdül'ün tepkisiyle tatsız bir olaya dönüştü. Uçak kabin ekibine saldırgan tavırlar sergileyen Güdül, hakaretlerde bulunarak gerginlik yarattı.

18:08 Gündem

Filistin’e destek vermek amacıyla düzenlenecek yürüyüş için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 6 Ekim 2024 tarihinde saat 13:30’da Kurtuluş Parkı’nda yürüyüş düzenlenecek.

17:53 Asayiş

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili davada, sanıklar Eray Özyağcı, Vedat Balkaya, Suat Kurt, Doğukan Çep ve Tolgahan Demirbaş'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarpıtıldığı açıklandı.

17:40 Gündem

Türk Hava Yolları'nın Bodrum-İstanbul seferi sırasında kabin memuruyla tartışarak fiziksel şiddet uyguladığı öne sürülen şarkıcı Dilan Çıtak hakkında, 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlarından soruşturma başlatıldı.

17:39 Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM yasama yılı açılışındaki "İsrail, vatan topraklarımıza göz dikecek" sözleri üzerine CHP, Meclis’in kapalı oturumda toplanmasını isteyecek.

17:38 Asayiş

Kırmızı ışık ihlalinde bulunduğu gerekçesiyle evine bin 506 TL trafik cezası gelen Fuat Uyar, cezanın hiç gitmediği Şanlıurfa'da kesildiğini gördü.