Sosyal medya platformu TikTok'ta 'lutinii' kullanıcı adıyla fenomen olan bir kadın, sağlıklı yaşam ile ilgili bir tavsiyeyi deneyerek hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Fenomenin önerisini adım adım takip ettiğini belirten Lutinii, bir portakalı tarçın ve kırmızı biberle kaplayarak kabuklarıyla birlikte yediği sırada ciddi sağlık sorunları yaşadığını ifade etti.

Milyonlarca takipçisi bulunan fenomenin uyarısını dikkate almak istediğini belirten Lutinii,

"Bir uzmana görünmem gerekiyordu. Endoskopi yaptırdım ve yemek borumu gerçekten yaktığım ortaya çıktı. Aylarca acı çektim. Dikkatli olmanın içerik oluşturucunun sorumluluğu olduğunu düşünsem de, gördüğümüz her şeyi ayırt etme ve biraz şüpheyle karşılama konusunda bizim daha da fazla sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum" 

şeklinde konuştu.

Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu! Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu!

Gönderiye binlerce yorum yapıldı. Bir kullanıcı, "Neden sağlık konusunda bilmediğimiz insanların tavsiyelerine bu kadar güveniyoruz anlayamıyorum. Herkes profesyonellerden bilgi almalı" yorumunu yaparken, bir diğeri de "Sağlık konularında dikkatli olmak çok önemli" şeklinde yorumda bulundu.

Muhabir: Haber Bülteni