Kim Kimdir Nereli

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol kimdir?

Spor Yorumcusu Mehmet Demirkol’un kariyeri ve biyografisi merak edilip sorgulanıyor. Peki, Mehmet Demirkol kimdir? Nereli? İşte, Mehmet Demirkol’un merak edilen biyografisi…

Abone Ol

EURO 2024'te Türk Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Kaan Ayhan, Portekiz maçında sakatlanarak dışarı çıkmıştı. Ay-yıldızlıların 3-0 kaybettiği maç sonrası spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Kaan Ayhan'a yönelik, "Herhalde Kaan sakatmış. Tabii bu tip durumlarda sakatlık haberlerine alıştık." sözleriyle gönderme yapan Mehmet Demirkol’un kariyeri ve hayatı merak konusu oldu. Peki, Mehmet Demirkol Kimdir? Nerelidir? İşte, detaylar…

Mehmet Demirkol kimdir, nereli?

Mehmet Barbaros Demirkol (12 Mart 1970), Türk futbol yazarı ve yorumcusudur. Socrates Dergi YouTube kanalında spor yorumculuğu yapmakta ve FANATİK gazetesinde spor yazıları yazmaktadır.

Mehmet Demirkol'un Yaşamı

Mehmet Demirkol, anne tarafı İstanbullu, baba tarafı Hataylı (Kırıkhan) bir ailenin çocuğu olarak 1970'te İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlamıştır.

Mehmet Demirkol'un Çalışma Hayatı

Mehmet Demirkol, NTV Spor ve beIN SPORTS Türkiye'de çalıştı. 2020 yazından itibaren Socrates Dergi YouTube kanalında spor yorumculuğu yapmaktadır. Ayrıca, Fanatik gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.