Halk TV'nin sevilen sunucusu Seda Selek, gündemde yerini aldı. Seda Selek, 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş ve burada büyümüştür. Eğitim hayatını Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünde tamamlamıştır. Sunuculuk tutkusunu keşfetmesinin ardından Kuşdili Eğitim Merkezi'nde spikerlik ve diksiyon eğitimi almıştır.

Seda Selek Televizyon Kariyeri

Televizyon kariyerine 2000 yılında Number One TV'de sunuculuk yaparak başlayan Seda Selek, daha sonra TV8 ve TGRT gibi farklı kanallarda da deneyim kazanmıştır. İlk haber spikerliği deneyimini TGRT'de yaşamış ve Kanal 24'te yayınlanan ''Kadınlar Meclisi'' programında moderatörlük yapmıştır.

Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

Seda Selek ve Tanınmış İsimlerle İşbirlikleri

Seda Selek kariyeri boyunca birçok ünlü ismi televizyon programlarında ağırlamış ve çeşitli konferans ve organizasyonlarda da sunuculuk yapmıştır. Haber Global'de çalıştığı dönemde geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır.

Seda Selek Kiminle Evli?

2008 yılında spiker Tunç Arslanap ile evlenen Seda Selek'in bu evliliğinden Duru adında bir kızı bulunmaktadır. Kendisi uzun süredir Halk TV'de ''Gündem Özel'' programını başarıyla sunmaktadır. Seda Selek, televizyon dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan ve sektörde saygın bir konuma ulaşan bir sunucudur.

Seda Selek'in Babası Kim?

Seda Selek'in babası hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. 

Muhabir: Haber Bülteni