Spor

Süper Lig ve Avrupa Transferlerinde Son Durum: Kimler Gidiyor, Kimler Geliyor?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig'deki ve Avrupa'nın önde gelen liglerindeki transfer gelişmeleri hız kesmeden devam ediyor. İşte son haberler ve iddialar...

Abone Ol

Trabzonspor’dan Orta Saha ve Stoper Hamlesi

Trabzonspor, orta saha transferi için İngiliz ekibi Burnley'in kaptanı Josh Brownhill'e 4 milyon euro teklif yaptı. Karadeniz temsilcisi ayrıca, stoper pozisyonu için Braga forması giyen Serdar Saatçı ile yakından ilgileniyor.

Fenerbahçe'de Hareketli Günler: Amrabat ve Medina Anlaşmaları

Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler ayrıca, Boca Juniors oyuncusu Medina için pazarlıklarını sürdürüyor ve Archie Brown'u 8 milyon euro civarında bir bedelle transfer etmeyi planlıyor. Öte yandan, Southampton'ın Osayi-Samuel için yaptığı 7 milyon euroluk teklif değerlendiriliyor.

Galatasaray ve Beşiktaş'ta Sol Bek Transferleri

Galatasaray, sol bek için Aston Villa'dan Lucas Digne'yi transfer etmeye yönelik yeni bir hamle yaparken, Beşiktaş ise Tottenham'dan Sergio Reguilon'u kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş ayrıca Union Berlin'den Robin Gosens ile de ilgileniyor.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci İçin Yeni Sözleşme Hazırlığı

Fenerbahçe, transfer döneminin ardından milli futbolcu İrfan Can Kahveci ile yeni bir sözleşme imzalamak için görüşmelere başlayacak. Kahveci'nin, şartların oluşması halinde takımda kalmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.