Beşiktaş'ta Rafael Leao ve Sadio Mane Gündemi

Beşiktaş, transfer döneminde büyük hedefler peşinde. Siyah-beyazlılar, Sadio Mane ile görüşmelerini sürdürürken, Milan'dan ayrılması gündemde olan Rafael Leao'yu da transfer listesine aldı. Leao'nun menajeri, futbolcuya takım arayışlarını sürdürüyor ve bu durum, hem Beşiktaş hem de taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı. Ayrıca Leao’nun Fenerbahçe ile de adının anılması, transfer piyasasında hareketli saatlere neden oluyor.

Galatasaray'da Sol Bek Arayışı: Ben Chilwell ve Ben Davies Gündemde

Galatasaray, Avrupa'da transfer dönemini kaçırmış olsa da Süper Lig için bir sol bek transferi hedefliyor. Bu kapsamda, sarı-kırmızılıların gündemine Chelsea'nin yıldız oyuncusu Ben Chilwell ve Tottenham forması giyen Ben Davies girdi. İngiliz ekibiyle temaslarını sürdüren Galatasaray, Davies transferini uygun bir bedelle bitirmeyi amaçlıyor.

Mamak Belediye Başkanından milli boksöre destek Mamak Belediye Başkanından milli boksöre destek

Beşiktaş'ta James Tavernier ve Mario Rui Hamlesi

Beşiktaş, savunma hattını güçlendirme adına Rangers forması giyen James Tavernier için girişimlerini hızlandırdı. 32 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olarak gösteriliyor. Aynı zamanda Beşiktaş'ın bek pozisyonu için Kieran Trippier ve Mario Rui ile de temas halinde olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın Transfer Listesi: Alexsandro, Zalewski ve Ebimbe

Galatasaray, defans hattını güçlendirme planları yapıyor. Sarı-kırmızılılar, Lille'den Alexsandro için henüz ikna edici bir teklif yapmadı, ancak görüşmeler devam ediyor. Ayrıca, Roma'dan Nicola Zalewski ve Frankfurt'tan Junior Dina Ebimbe için harekete geçti. Zalewski transferinin bitmeye çok yakın olduğu ve futbolcunun bonservisiyle kadroya katılabileceği ifade ediliyor. Ebimbe için ise kiralık formülü üzerinde duruluyor.

Trabzonspor'un Hedefi: Orban Transferi

Trabzonspor, forvet hattını güçlendirmek için Onuachu transferinin zora girmesi sonrası Orban için bastırıyor. Bordo-mavililer, 6 milyon euro zorunlu satın alma ve satıştan pay talep eden Lyon ile henüz anlaşmaya varabilmiş değil.

Galatasaray, Jorginho'ya Rotayı Çevirdi

İngiliz basını, Carlos Casemiro'nun Manchester United'dan ayrılmak istememesi üzerine, Galatasaray’ın rotasını Arsenal forması giyen Jorginho'ya çevirdiğini yazdı. Transferdeki bu hareketlilik, Süper Lig'de heyecanı artırıyor.

 
 
Muhabir: Haber Bülteni