Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Kara yollarındaki yapım, bakım ve onarım çalışmaları süren bölgelerde, sürücülerin güvenliği için dikkatli olunması gerekmektedir. Sürücülerden yavaş gitmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları bekleniyor. Bu kurallara uyulması, herhangi bir sorun yaşanmadan güvenli bir yolculuk yapılmasını sağlayacaktır. Ankaralı sürücüler için yapılan onarım çalışmalarını derledik.

21 HAZİRAN CUMA KARA YOLLARINDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI YAPILAN YERLER

Keşan-Gelibolu-Eceabat yolunun 58-85.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Manisa-Turgutlu yolunun 6-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kozan-Feke yolunun 54-57.km.leri arasında muhtelif kesimlerdeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Osmancık-İskilip yolunun 47-48.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Malatya- Sivas Devlet yolunun 60.km'sinde Yeni Tohma Köprüsünde bakım,onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak Eski Tohma Köprü üzerinden sağlanmaktadır.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun (Soğanlı Geçidi Mevkii) 63.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım 48-65.km.leri arasında bulunan servis yolundan tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
1
Adapazarı-Bilecik yolunun 13-16 km.leri arası Elektromekanik sistemleri çalışması nedeniyle yol trafiğe kapatılarak trafik akışı servis yolundan sağlanmaktadır.

Muhabir: Haber Bülteni