Yaşam

Sürücüler dikkat: 24 Haziran'da Kara yollarında bakım, onarım çalışması sebebiyle kapalı olacak yollar!

Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden bölgelerde, sürücülerin güvenliği için yavaş gitmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine dikkatle uymaları büyük önem taşıyor. Sürücüler için yapılan onarım çalışmalarını derledik.

Abone Ol

Kara yollarındaki yapım, bakım ve onarım çalışmaları süren bölgelerde, sürücülerin güvenliği için dikkatli olunması gerekmektedir. Sürücülerden yavaş gitmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları bekleniyor. Bu kurallara uyulması, herhangi bir sorun yaşanmadan güvenli bir yolculuk yapılmasını sağlayacaktır. Ankaralı sürücüler için yapılan onarım çalışmalarını derledik.

24 HAZİRAN PAZARTESİ KARA YOLLARINDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI YAPILAN YERLER

Mengen-Yeniçağa yolunun 24.km.sinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Yeniçağa-Mengen istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanmaktadır.

Kırklareli-Çerkezköy yolunun 27-29.km.leri arasında Halkalı-Kapıkule Demiryolu çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İzmir-Manisa yolunun 8-10.km.leri arasında Sabuncubeli Tünelinin sağ tüp girişinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sağ şerit kapatılmış olup; trafik akışı diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Aksaray-Ortaköy yolunun 9-11.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Aydıncık-Anamur yolunun 23-25.km.leri (Büyükeceli-Yanışlı Mevkiileri) arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09:00-17:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Nevşehir-Aksaray yolunun 30-42.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Kumluca-Kemer- Antalya yolunun 25-26.km.leri arasında ulaşım iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Altınoluk-Edremit yolunun 18-19.km.leri arasında betonarme istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle Edremit istikametinde tek şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.