Kara yollarındaki yapım, bakım ve onarım çalışmaları süren bölgelerde, sürücülerin güvenliği için dikkatli olunması gerekmektedir. Sürücülerden yavaş gitmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları bekleniyor. Bu kurallara uyulması, herhangi bir sorun yaşanmadan güvenli bir yolculuk yapılmasını sağlayacaktır.Ankaralı sürücüler için yapılan onarım çalışmalarını derledik.

13 HAZİRAN KARA YOLLARINDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI YAPILAN YERLER

İzmir-Çeşme Otoyolu: 5-6. kilometrelerde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle, Çeşme istikametinde sağ şerit ve emniyet şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer şeritten sağlanıyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu: Yılankale-Ceyhan kavşaklarındaki üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle Osmaniye istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu: Sevindikli-İzmit Kuzey kavşakları İstanbul- Ankara istikametinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılıyor.

Bala-Karakeçili-Kaman Yolu: 23-28. kilometrelerdeki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Bala-Karakeçili-Kaman istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Tokat-Sivas Yolu: 24. kilometrede heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden devam ediyor.

Hopa-Borçka-Artvin Yolu: 47-65. kilometrelerdeki 10 tünel ve güzergahlarında bakım, onarım ve temizlik çalışmaları dolayısıyla 08.00-17.30 saatlerinde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Adapazarı-Bilecik Yolu: 13-16. kilometrelerde elektromekanik sistemlerin bakım çalışması nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü! Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü!

Kastamonu-Ilgaz-Çankırı Yolu: 70-74. kilometrelerde Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'ndeki drenaj hatları temizlik çalışmaları nedeniyle Kastamonu-Çankırı istikametindeki sağ tüpte ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Beyşehir-Isparta Yolu: 25-44. kilometrelerdeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kayseri-Niğde Yolu: 27-28. kilometrelerdeki yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Muhabir: Haber Bülteni