Akın Akınözü annesini kanserden kaybederken oyuncunun babası da araştırılıyor. Peki, Akın Akınözü'nün babası kimdir? Tamer Akınözü kimdir? Akın Akınözü'nün babası Tamer Akınözü kaç yaşında?

TAMER AKINÖZÜ KİMDİR?

Tamer Akınözü, Özlem Akınözü'nün eşi olarak tanınmaktadır. Tamer Akınözü Özel Şişli Koleji'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi'ne girmiştir. Özlem Akınözü, 13 Ekim 1964 tarihinde Ankara'da doğmuş bir seslendirme sanatçısıdır. Özlem Akınözü'nün ailesi ve kariyer geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak, Tamer Akınözü hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlayabilir.

ÖZLEM AKINÖZÜ KİMDİR?

Özlem Akınözü, ilköğretim eğitimini Ahmet Vefik Paşa İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Özel Yükseliş Koleji ve Özel Yenişehir Koleji'nde öğrenim gördü. Üniversite eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Babası Süreyya Arın, 1988 yılında hayatını kaybeden usta bir isimdir. Ayrıca, Özlem Akınözü, Türk belgeselciliğinin öncüsü olarak kabul edilen rahmetli Suha Arın'ın yeğenidir.

ÖZLEM AKINÖZÜ VE KARİYERİ

Özlem Akınözü, 1984 yılından itibaren TRT, özel kanallar ve reklam filmlerinde seslendirme çalışmaları yapmaktadır. Özellikle TRT’nin ilk spikerlerinden biri olarak, İpek Yolu ve çeşitli belgesele sesiyle hayat vermiştir. 2003 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı’nın ilköğretim ve lise öğrencileri için hazırladığı eğitim CD’lerinin seslendirmelerini yapmıştır. Ayrıca, 2004 ve 2005 yıllarında Akademi Medya'da seslendirme hocalığı yapmıştır.

AKIN AKINÖZÜ'NÜN BABASI TAMER AKINÖZÜ KAÇ YAŞINDA?

Tamer Akınözü'nün yaşı hakkında bilgi bulunmamaktadır

Ümit Uysal kimdir? Nereli? Ümit Uysal kimdir? Nereli?

TAMER AKINÖZÜ EVLİ Mİ EŞİ KİMDİR?

Tamer Akınözü'nün kişisel ve profesyonel detayları hakkında doğrudan bilgi bulunmamakla birlikte, eşi Özlem Akınözü'nün etkili kariyeri ve aile geçmişi, Tamer Akınözü'nün de sanat ve medya dünyasıyla bağlantılı olduğunu gösteriyor olabilir. Özlem Akınözü'nün sanat ve eğitim alanındaki başarısı, Tamer Akınözü'nün de bu çevrelerle ilişki içinde olduğunu ve dolaylı yoldan bu alanlara katkıda bulunduğunu ima edebilir.

Muhabir: Haber Bülteni