Ekonomi

Tarımsal destek çiftçilere veriliyor! Bakanlık ödeme gününü değiştirdi mi?

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal desteklemeleri çiftçilere iletmeye devam ederken, ödeme tarihlerinin değişip değişmediği merak konusu oldu.

Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal desteklemeleri çiftçilere iletmeye devam ederken, ödeme tarihlerinin değişip değişmediği merak konusu oldu. Haziran ayının ilk tarımsal destek ödemesi önceki haftalarda ülke genelindeki çiftçilere iletildi. Geçtiğimiz hafta cumartesi günü yapılan tarımsal destek ödemesi ile çiftçilerin hesaplarına aktarılan miktarlar, bundan sonraki ödemelerin de cumartesi günleri yapılıp yapılmayacağı sorusunu gündeme getirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, geçmiş aylarda tarımsal destek ödemelerini cuma günleri çiftçilere iletmekteydi. Haziran ayının başından itibaren ise bu ödemeler cumartesi günleri yapılmaya başlandı. Bu değişiklik, önümüzdeki haftalarda da devam edecek mi sorusu çiftçiler arasında merak ediliyor. Bakanlık, tarımsal destek ödemelerinin cumartesi günü yapılacağına dair henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak, ödeme günleri ile ilgili gelişmeler, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna duyurulacak.

Çiftçilere Destek Ödemeleri Haziran 2024

Haziran ayında, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın cuma veya cumartesi günleri farklı alt başlıklardan oluşan tarımsal destek ödemelerini çiftçilerin hesaplarına aktarması bekleniyor. Bu ödemelerin yanı sıra, farklı programlar çerçevesinde yapılacak olan ödemeler de merak ediliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, her ay üreticilere sağlanan desteklerin detaylarına ilişkin düzenli olarak bilgilendirme yaparken, ilerleyen süreçlerde farklı programlar çerçevesinde yapılacak ödemelere ilişkin de açıklamalarda bulunacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi duyurularını takip ederek, güncel ödeme tarihleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.