Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Hamza DÜRGEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ’la görüşmelerinin neticesinde, yıllardır düşünülen ve gündemde olan TEMAD Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. TEMAD Eğitim ve Yaşam Merkezi, 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü düzenlenen törenle Ankara'da açıldı. Açılış töreni, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte, TEMAD üyeleri, meslektaşları ve aileleri de bulundu.

Yeni Merkez: Keçiören'de Hizmet Verecek

TEMAD Eğitim ve Yaşam Merkezi, Yeşiltepe Mahallesi 2. Etap Rekreasyon Alanı'nda yer alıyor. Bu modern tesis, Keçiören bölgesinde eğitim ve sosyal etkinlikler için önemli bir merkez olacak. Bu önemli adım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ ile yapılan görüşmelerin sonucunda gerçekleşti.

Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Hamza DÜRGEN projeyle ilgili duyduğu memnuniyeti, "Hayalimizdi gerçek oldu. Bu tarihi günde bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan camiamızın medarıiftiharı, temsilcimiz, meslektaşımız, ABB İşletme İştirakler Dairesi Başkanımız E.Kd.Bçvş Murat Sarıaslan’a ailemiz adına sonsuz sevgi ve saygılarımızla… İyi ki varsınız” sözleriyle ifade etti.

TEMAD Genel Başkanı Hamza DÜRGEN, "Aslında bu müjdeli haberi, TEMAD Onursal Üyemiz Sn. Mesut ÖZARSLAN, 28 Mart 2024 tarihinde, Ankara Keçiören Ihlamur Kasrı’nda üyelerimiz için düzenlediği iftar programında açıklayacaklardı ve büyük görkemli bir açılışla da yeni Yaşam Merkezimiz hayata geçecekti maalesef ki bazı olumsuzluklar üzerine ne haberi duyurabildik ne de açılışı yapabildik. Ancak hiçbir zaman umudumuzu yitirmedik ve şu an TEMAD’a kazandırmış olduğumuz Yaşam Merkezi’nin mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Cansel Yıldız