TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu iş dünyasında büyük başarılar elde etmiştir. Peki, TFF yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu serveti ne kadar? İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şirketleri

İbrahim Hacıosmanoğlu Kimdir?

İbrahim Hacıosmanoğlu, 21 Şubat 1966 tarihinde Trabzon'un Of ilçesinin Hayrat beldesi'nde dünyaya geldi. 12 çocuklu bir ailenin 11. çocuğu olarak doğan Hacıosmanoğlu'nun babası Hacı Osman Hüseyin Efendi'nin İstanbul'da ticaret yaptığı bilinmektedir. İbrahim Hacıosmanoğlu, 12 yaşından itibaren İstanbul'da yaşamaya başlamış, eğitim hayatına burada devam etmiştir. İlkokul mezunu olan Hacıosmanoğlu, iş dünyasında büyük başarılar elde ederek tanınmıştır. Eşi ise iş insanı Ali Ağaoğlu'nun anne tarafından yeğenidir.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun İş ve Spor Kariyeri

İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’da başkanlık yaparak spor camiasında önemli bir yer edinmiştir. 2005-2007 yılları arasında Trabzonspor'un başkan yardımcılığı görevini yürütmüş, 2008 yılında başkanlık için aday olmuş ancak seçilememiştir. 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde Trabzonspor'un 15. Başkanı olarak seçilmiş, 5-6 Aralık 2015 tarihlerinde yapılan seçimlerde ise görevini Muharrem Usta'ya devretmiştir.

Hacıosmanoğlu, 27 Şubat 2012 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı seçimlerine aday olmuş ancak başarılı olamamıştır. 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak TFF Başkanlığı seçimleri için tekrar adaylığını açıklamıştır.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Serveti ve Ticari Faaliyetleri

İbrahim Hacıosmanoğlu, iş dünyasında çeşitli yatırımları ve projeleri ile dikkat çekmektedir. Serveti 2024 yılı itibarıyla net olarak bilinmemekle birlikte, ticari faaliyetleri ve önceki projeleri dikkate alındığında önemli bir servete sahip olduğu tahmin edilmektedir.

12 Milyon TL'lik Araç: Hacıosmanoğlu'nun sahip olduğu 12 milyon TL değerindeki araç, daha önce gündeme gelmiştir.
467,7 Milyon TL'lik İhale: 2022 yılında TOKİ'nin İTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu ve Öğrenci Merkezi Binası'nın inşaat ve altyapı ihalesini alarak 467,7 milyon TL'lik projeyi üstlenmiştir.

Kent Konseyi öğrencilere beslenme semineri düzenlendi Kent Konseyi öğrencilere beslenme semineri düzenlendi

Son olarak, 2023 yılında İstanbul Haseki 300 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ihalesini alan ATR Yapı Proje Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sahibi olarak ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Şirketleri

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sahip olduğu şirketler arasında ATR Yapı Proje Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi öne çıkmaktadır. Bu şirket, çeşitli devlet ihaleleri ve büyük ölçekli projelerde yer alarak iş dünyasında önemli bir yer edinmiştir. Ayrıca, petrol, organizasyon ve inşaat sektörlerinde de çeşitli projeler yürütmüştür.

Muhabir: Haber Bülteni