Mikaela Testa, Avustralya'nın Queensland, Mackey'de doğup büyüyen bir model ve sosyal medya yıldızıdır. Kendisi, modelleme içeriği ve fotoğrafları ile tanınmaktadır. Mikaela Testa, Instagram hesabında paylaştığı içeriklerle büyük bir takipçi kitlesine ulaşmıştır.

Kariyeri ve Sosyal Medya Başarısı

Mikaela Testa, modelleme içeriği sayesinde Instagram'da 550.000'den fazla takipçi kazanmıştır. Disney filmi Aladdin'den Jasmine gibi giyinmiş bir fotoğrafını Instagram'da paylaşarak dikkat çekmiştir. 2020'nin sonlarında, yılda 1,4 milyon dolar harcadığını açıkladığı için tepki almış, ancak Şubat 2021'de TikTok'unda kendini ve yaşam tarzını açıkça savunmuştur.

Mikaela Testa'nın Yaşı

Mikaela Testa, 2023 tarihi itibariyle 23 yaşındadır. 16 Mart 2000 tarihinde Mackey, Queensland, Avustralya'da doğmuştur. Doğum gününü her yıl 16 Mart'ta kutlar ve burcu Balık'tır.

Mikaela Testa'nın Boyu ve Kilosu

Testa, 5 fit 7 inç (1,70 m) boyunda ve 57 kg (125 lb) ağırlığındadır. Vücut ölçüleri 34-27-35 inçtir. Siyah saçları ve kahverengi gözleri vardır.

Candan Baysan vefat etti! Candan Baysan kimdir? Candan Baysan vefat etti! Candan Baysan kimdir?

Mikaela Testa'nın Eğitimi

Mikaela Testa, Melbourne'da bulunan bir topluluk koleji mezunudur. Okulunda ve kolejinde mankenlik konserlerine katılmıştır.

Mikaela Testa'nın Ailesi

Mikaela Testa, Avustralya'da ailesi tarafından doğup büyütülmüştür. Annesi bankacı, babası ise öğretmendir.

Mikaela Testa'nın Özel Hayatı

Testa, TikTok yıldızı Atis Paul ile bir ilişki içindedir. Çift, 2020'de yılbaşı gecesi çıkmaya başlamıştır. Mikaela, ayrıca resmi YouTube kanalında 'Erkek Arkadaşıma Makyaj Yapıyorum' adlı bir video paylaşmıştır.

Mikaela Testa, genç yaşta elde ettiği başarılarla sosyal medya dünyasında dikkat çeken bir isim olmaya devam etmektedir. Hem kariyeri hem de özel hayatıyla takipçileri tarafından yakından izlenmektedir.

Muhabir: Haber Bülteni