Tokat’ın Erbaa ilçesinde akşam saatlerinde Yeşilyurt Mahallesi’nde yürüyen S.G. adlı genç kadın, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Sırtından aldığı bıçak darbesiyle yaralanan S.G., saldırganla kısa süreli bir kovalamaca yaşarken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler bulunan S.G.’nin sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Kayıp olan şahsın aracında kan izi tespit edildi! Ekipler devreye girdi Kayıp olan şahsın aracında kan izi tespit edildi! Ekipler devreye girdi

Güvenlik kameralarıyla gerçek ortaya çıktı

Olayın ardından ilk olarak akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen M.K. gözaltına alındı. Ancak güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, saldırganın İbrahim Bolat olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Bolat, ilk ifadesinde “Bazen farklı şeyler görüyorum. O yüzden yapmış olabilirim” dedi. Psikolojik ilaçlar kullanan ve yüzde 40 engelli raporuna sahip olduğu öğrenilen Bolat hakkında polis soruşturmasını derinleştiriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı