İran'ın Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani kayboldu! Endişe büyüyor... İran'ın Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani kayboldu! Endişe büyüyor...

Yüksekova’da resmi görev için bulunan Sadioğlu, İpekyolu Caddesi’ndeki bir otelde konaklıyordu. Sadioğlu’nun sabah kahvaltısına katılmaması, arkadaşlarının endişelenmesine neden oldu. Uzun süre kendisinden haber alamayan arkadaşları, otel çalışanlarından yardım istedi.

Otel Odasında Ölü Bulundu

Otel görevlilerinin yardımıyla kapıyı açan arkadaşları, Sadioğlu’nu odasında hareketsiz bir şekilde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, Sadioğlu’nun yaşamını yitirdiğini doğruladı. Cenaze, otopsi yapılmak üzere Hakkari Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Enerji Bakanından Taziye Mesajı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanımız Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun geçirdiği kalp krizi sonucu vefatından dolayı derin bir üzüntü duydum. Çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Otopsi ve İnceleme Süreci

Sadioğlu’nun ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için yapılacak otopsi işlemleri sürüyor. Cenazenin, detaylı inceleme ve otopsi işlemleri için Hakkari Devlet Hastanesi morguna gönderildiği belirtildi. Bülent Sadioğlu ve arkadaşlarının otele dün giriş yaptığı bilgisi de doğrulandı.

Muhabir: Haber Bülteni