Maçın normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 beraberlikle tamamlandıktan sonra penaltılarda 5-4 kaybeden Trabzonspor’un teknik direktörü Abdullah Avcı, basın toplantısında maçın analizini yaptı. İlk yarıda zaman zaman doğru baskılar yaptıklarını belirten Avcı, "Baskıdan kaptığımız toplarla belki maçı erken koparabilirdik ama hızlı ve hatalı paslarla top kayıpları yaşadık. Rakip de iyi organize olup oyuna ortak oldu ve taçtan çıkardığımız bir topla ilk yarının sonunda gol yedik" dedi.

İkinci Yarıdaki Değişiklikler 

İkinci yarıda oyun formasyonunda değişiklik yaptıklarını vurgulayan Avcı, "İkinci yarıya erken bir golle başladık ve birçok fırsat yakaladık ama değerlendiremedik. Direkten dönen bir topumuz da oldu. Uzatmalar da dahil olmak üzere oyunun kontrolü elimizdeydi. İlk maçta da sonuçlandırabilirdik, 1-1’den sonra da maçı bitirebilirdik. Ancak şanssızlıklar ve değerlendiremediğimiz fırsatlar nedeniyle penaltılara kaldık ve kaybettik. Hepimiz duygusalız ve çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim! Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim!

Taraftarlardan Özür Diledi

Abdullah Avcı, takım olarak iki maçtır gösterdikleri iyi performansın karşılığını alamadıklarını ifade ederek, taraftarlardan özür diledi. "Pazar günü bir maç daha var ve ona en iyi şekilde hazırlanıp, doğru bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuşan Avcı, yeni maç için umutlu olduklarını belirtti.

Kaynak: İHA