Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Alpay Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, seyir halindeki motosiklet sürücüsü, önünde duran otomobile çarptı. Kazanın ardından araçtan inen otomobil sürücüsü, motosikletliye fiziksel saldırıda bulundu. Kavgaya dönüşen olay, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kontrol altına alınmaya çalışıldı. Otomobil sürücüsü güçlükle aracına geri döndü, ancak tartışma burada sona ermedi.

Silahlı Saldırı Anı Kameralarda

Otomobiline binen sürücü, aracının camından silahla rastgele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan mermilerden biri, motosikletin arkasında oturan kadının bacağına isabet etti. Saldırgan olay yerinden hızla uzaklaşırken, yaralı kadına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Polis ve sağlık ekiplerine yapılan ihbarın ardından, yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadının sağlık durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Görgü Tanıkları Olayı Anlattı

Olay anında kadına ilk yardımda bulunan esnaf Ali Karabey, yaşananları şu sözlerle anlattı:

Hiç gitmediği Şanlıurfa'dan bin 506 TL trafik cezası geldi Hiç gitmediği Şanlıurfa'dan bin 506 TL trafik cezası geldi

“Müdahale ettik. Motorlu bir çift ile binek bir aracın şoförüyle küçük bir ayna sürtmesi sonucu kavga çıktı. Taksideki şahıs motosikletlinin kaskına yumruk atınca olay büyüdü. Birbirlerine küfürleşmeler olmuştur. Daha sonra bir silah sesi duyduk bizde. Daha sonra motosikletli çocuğun kız arkadaşına gelen kurşun oldu herhalde. İki kişilerdi zaten. Ondan sonra da vuran adam da hızla uzaklaştı. Vurulan kadını hemen karşı tarafa taşıdık. Müdahaleler yapıldı, turnike vesaire yapıldı. Bir 10 dakika kadar sonra da ambulans geldi”
Kaynak: İHA