Spor

Transfer atağı başladı! Fenerbahçe'de Oosterwolde tehlikesi ve Süper Lig'deki son transfer gelişmeleri (17 Ağustos 2024)

Transfer hareketliliği Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinde devam ediyor. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere pek çok kulüp, kadrolarını güçlendirmek için transfer görüşmelerini sürdürüyor. İşte, 17 Ağustos 2024 öne çıkan transfer gelişmeleri…

Abone Ol

Süper Lig ve Avrupa takımlarında kulüplerin transfer yarışı sürüyor.

FENERBAHÇE'DE OOSTERWOLDE TEHLİKESİ

İngiltere Premier Lig ekipleri Fenerbahçe'nin genç yeteneği Jayden Oosterwolde’nın peşine düştü. Crystal Palace ve Newcastle United, başarılı sol bek için sarı-lacivertli kulübe resmi ilgi mektubu gönderdi. Fenerbahçe ise bu önemli oyuncusunu kadroda tutmak için yoğun bir çaba sarf edecek gibi görünüyor.

FENERBAHÇE'NİN SOL BEK ARAYIŞI

Ferdi Kadıoğlu'nun yüksek bir bonservis bedeliyle ayrılmasına hazırlanan Fenerbahçe, sol bek pozisyonunu güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. Gözünü Gent'in genç yıldızı Archie Brown'a diken sarı-lacivertli ekip, transfer için çalışmalarına hız verdi. Archie Brown, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor ve Fenerbahçe'nin bu transferi tamamlaması durumunda sol bek pozisyonunda büyük bir güç kazanabilir.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA SPARTAK MOSKOVA'DAN YENİ TEKLİF

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Spartak Moskova'nın yakın takibinde. Rus kulübü, Galatasaray'a yaptığı teklifi 10 milyon euro artı 2 milyon euro bonus şeklinde revize etti. Ayrıca, Spartak Moskova'nın Kerem'e yıllık 2.5 milyon euro maaş ve 1 milyon euro bonus önerdiği bildirildi. Galatasaray cephesinin, bu teklif karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.

TRABZONSPOR GOL SORUNUNU WEGHORST İLE ÇÖZMEYİ PLANLIYOR

Trabzonspor, gol yollarındaki sorunları çözmek için Wout Weghorst'u kadrosuna katmak istiyor. Hollandalı golcü ile temaslarını hızlandıran bordo-mavililer, transferi bir an önce bitirmek için çaba sarf ediyor. Weghorst, Trabzonspor'a büyük katkı sağlayabilecek bir isim olarak görülüyor.

BEŞİKTAŞ'IN SAVUNMA HAMLELERİ

Beşiktaş, savunmasını güçlendirmek için iki farklı oyuncu üzerinde yoğunlaştı. Siyah-beyazlılar, Getafe'nin stoper ve sol bek oyuncusu Omar Alderete'yi kadrosuna katmanın yollarını ararken, aynı zamanda Real Sociedad'ın savunmacısı Jon Pacheco'ya da teklif yapmayı planlıyor. Beşiktaş, bu hamlelerle savunmadaki eksiklerini kapatmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE'DE GORETZKA TAKİBİ

Fenerbahçe, orta saha transferinde büyük bir isim peşinde. Bayern Münih'in yıldızı Leon Goretzka, sarı-lacivertli ekibin hayallerini süslüyor. Goretzka'nın Ulm ile oynanan kupa maçında kadroya alınmaması, Fenerbahçe yönetiminin umutlarını artırmış durumda. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kaynaklar: Akşam, Takvim, Foto Maç, Fanatik