Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski başkan Donald Trump'a suikast girişimi dünya gündemine bomba gibi düştü. Başkanlık yarışında olan Trump, Pensilvanya Eyaleti'nde düzenlediği mitingi sırasında silahlı saldırıya uğradı.

İsrail askerleri, Filistinlilerin evlerini kışlaya çevirdi İsrail askerleri, Filistinlilerin evlerini kışlaya çevirdi

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Pennsylvania'daki seçim mitinginde bir suikast girişimine maruz kaldı. Olayda Trump, sağ kulağından hafif yaralanırken, saldırıda bulunan bir kişi ile olay yerindeki bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi de ağır yaralandı.

 
Yaşanan olay dünya ve Türkiye gündeminde tartışılmaya devam ederken ABD yapımı Simpsonlar çizgi dizsinde Trump ile ilgili sahneler sosyal medyada gündem oldu.

Özellikle, The Simpsons çizgi dizisinin geçmişte Donald Trump'ın başkan olacağını tahmin etmesiyle ünlü kehanetleri tekrar gündeme geldi. Ancak, bazı kullanıcılar bu seferlik The Simpsons'ın Trump'a yönelik suikast girişimini tahmin edemediğini belirtti.

Sosyal medyada dolaşan bir karenin The Simpsons'a ait olduğu iddiaları ise doğru değil; çünkü böyle bir sahne çizgi dizinin herhangi bir bölümünde yer almıyor.

Muhabir: Haber Bülteni