"Tarikatçı dekan istemiyoruz" diyen öğrencilere ve il başkanına suç duyurusu "Tarikatçı dekan istemiyoruz" diyen öğrencilere ve il başkanına suç duyurusu

Geçtiğimiz hafta, Müge Anlı'nın popüler "Tatlı Sert" programında, bir aile tarafından işlenen korkunç cinayet iddiası gündeme geldi. Mehmet, nikâhsız yaşadığı Güllü'nün evden kaçtığını söyleyerek programa katıldı. Daha sonra ise Güllü ve annesi hakkında yıllar önce bir adamı öldürüp cesedini kıyma makinesinden geçirerek lavaboya akıttıkları yönünde kan donduran iddialar ortaya çıktı.

KIYMA MAKİNESİNDEN SALÇA SATILDI

İddiaya göre, cinayet sonrasında aile, makineden çektiği salçayı dışarıya sattı ve ardından kıyma makinesini elden çıkardı. Satın alan kişinin ifadesine göre, makine 10 bin TL gibi yüksek bir değere sahip olan makine 500 TL’ye elden çıkarıldı. Güllü bu iddiaları reddetse de satın alan kişi, makinenin Güllü’nün abisinden aldığını belirtti.

KIYMA MAKİNESİ CANLI YAYINDA

Programda, iddialara göre içine düşen metal kaşığı bile tane tane parçalayan kıyma makinesi, canlı yayına getirildi. Bu anlar kısa sürede gündeme oturdu ve ülke genelinde büyük bir tartışma konusu oldu.

Muhabir: Haber Bülteni