Spor

Tümer Metin’den Galatasaray yorumu: Yıldız futbolcuya övgü yağdırdı

Eski futbolcu ve popüler spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde elde ettiği PAOK galibiyeti üzerine değerlendirmelerde bulundu. Metin, özellikle takımın önemli bir oyuncusuna dikkat çekerek ona övgü yağdırdı.

Abone Ol

Tümer Metin, Asist Analiz’de katıldığı programda Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki performansını yorumladı. Takımın, maçın belli bölümlerinde sıkıntı yaşamasına rağmen genel anlamda iyi bir galibiyet aldığını belirtti. "Galatasaray derbiden sonra UEFA Avrupa Ligi'nde de iyi başladı. Fenerbahçe, PAOK'a göre daha fazla müsaade etti mesela Galatasaray'a" şeklinde konuştu.

Kerem Demirbay Detayı

Metin, ayrıca Galatasaray’ın orta sahasındaki rotasyon üzerine de önemli değerlendirmelerde bulundu. Kerem Demirbay’ın PAOK maçında ilk 11’de başlamasını beklediğini söyleyen Metin, "Okan Buruk, Sara'yı öne atıp Kerem Demirbay'ı oynatabilirdi. Mertens'ten 20 dakikada da verim alabilirsin" diyerek teknik direktör Okan Buruk’un tercihleri üzerine görüşlerini dile getirdi.

Galatasaray’a Avrupa’da İyi Başlangıç Vurgusu

Metin, Galatasaray’ın Avrupa sahnesinde yoluna iyi bir başlangıç yaptığını vurgularken, bu galibiyetin moral açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Galatasaray’ın ilerleyen haftalarda da bu çizgiyi koruması gerektiğini belirtti.