Hacı Bayram Camii, Augustus Tapınağı ve Ankara Kalesi gibi tarihi alanlara ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz ring seferleri düzenliyor. Bu seferler sayesinde, yerli ve yabancı turistler bu önemli tarihi mekanlara hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabiliyor. Uygulama, ziyaretçilerin Hacı Bayram Camii, Augustus Tapınağı ve Ankara Kalesi gibi sosyal, kültürel ve dini alanları rahatça gezmelerine olanak tanıyor.

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında başlattığı ücretsiz ring seferleriyle özellikle Ankara Kalesi çevresindeki ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyor. Bu seferler, Cumhuriyet’in kurulduğu Ulus Tarihi Kent Merkezi'nde turistlerin ve ziyaretçilerin şehri daha iyi keşfetmelerini sağlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus'a ulaşımı kolaylaştırırken, tanıtıcı turlar düzenlemeye karar verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi tanıtıcı turlar ile, Ankara'nın Ulus ve çevresindeki tarihi yerleri daha kapsamlı bir şekilde tanıtmayı amaçlıyor. Yerli ve yabancı turistler, ring seferlerinin yanı sıra bu tanıtıcı turlar sayesinde Ankara'nın zengin tarihini ve kültürel mirasını daha yakından keşfetme fırsatı bulacak.

Muhabir: Cansel Yıldız