HEDEF DÜNYA MARKASI OLMAK

Kurucu ortak ve CEO Toprak Koçak, fuarda sergilenen ürünlerin yaklaşık bir aylık çalışmanın eseri olduğunu belirterek, “Ankara, Ulus’ta imal edilen ürünlerimizle markamızın İngiltere merkezli e-ticaret platformu üzerinden Kanada ve Latin Amerika pazarına ulaşıyoruz. Türkiye pazarında fazla yokuz. İngiltere’den Türkiye’ye odaklanmak amacıyla bu fuara katılıp tanınırlığı artırmayı amaçlıyoruz.” ifadesini kullandı.

Kalite standartları gereği fiziki satış yapmadıklarını, ancak ürünlerini sergilemek adına bir showroom açmayı düşündüklerini belirten Koçak, “Lüks markayı hedefliyoruz, dünya markası Gucci, Guess gibi ünlü markalar arasına girmeyi, Türkiye’yi temsilen uluslararası piyasada yer almayı istiyoruz.” dedi.

İstihdam yaratan kooperatifler için önemli toplantı İstihdam yaratan kooperatifler için önemli toplantı

Ürünleri için yurtdışı ve yurtiçi olmak üzere iki ayrı fiyat belirlediklerini dile getiren Koçak, “Kendi ürünümüz olduğu için yurtiçinde fiyatları görünür bir şeklide indirgedik. Örneğin yurt dışında 800 sterlin üzerinden alıcı bulan çantalarımız yurt içinde 7 bin 500 liraya satışa sunuluyor.” dedi.

Muhabir: Necdet Gürsoy